Balltramp

Det blir nog typ aldrig som man har tänkt sig när man håller på med hästar så kan man nog ändå säga. Vi hade ju en plan av att åka på vår andra turné idag men den får vänta lite till.

Vi har nämligen fått ett litet balltramp som ömmar en gnutta och då ville jag inte åka och hoppa. Det kändes bara onödigt eftersom att hon från början är en väldigt försiktig häst så behöver man ju inte utmana ödet med att det skulle göra lite ont också om hon hoppar stort.

Så vi stannade hemma och travade bommar istället. Och det gjorde vi ändå väldigt bra!

Så trots att planen inte höll så blev dagen bra! Hon var fortfarande ett uns för elektrisk för att det skulle kännas Top notch men jag tror verkligen att det är mer än känsla än att det syns utåt för tittar jag på filmen så ser hon väldigt fin ut! Men man känner när man sitter på att det kryper lite under huden på henne.

Hon fick ett lättare bandage över trampet och så hoppas vi att det snart slutar ömma helt och vi kan hoppa lite igen!

Fram tills dess gör vi saker som inte gör så ont och övar på bommar på marken en stund. Vilket är lika viktigt det!

Visst har hon blivit fin i traven förresten?! Tycker att hon har utvecklats så mycket. Kan är jag nykär eller så är det faktiskt så!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s