Han med stort H

Gullis har fått återhämta sig några dagar och igår joggade vi igång igen och han är ju bara sådär magisk ❤️ Han känns verkligen jätte mjuk och fin just nu, sitter ihop mycket bättre än innan, är smidigare i kroppen och det känns verkligen som att han mår bra.

Var ett jätte roligt jogging pass igår med lite lätta skolor, förvänd galopp, rida rakt fram på kvartslinjerna och så. Basic helt enkelt! Och jag längtar så tills det är dags att rida honom idag igen!

Och sen längtar jag verkligen efter att få komma ut på tävling med honom igen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s