Fin form.

Dom två som ska axla den internationella rollen i år och agera stjärnor, vilket dom såklart redan är och Bullen är ju dessutom rätt van får man ändå säga efter 6 års internationellt tävlande 😉 känns i fin form.

Först ut igår var Liten och hör och häpna hon kunde trava innan vi galopperade. Det hör inte till vanligheterna! Men hon var riktigt bra igår, kändes mjuk och avspänd och följsam.

Fina fattningar och avbrott, mjuka serpentiner och bra halvhalter. Alla hennes svåra moment!

Bullen trimmade på lite lätt han också och precis som i fredags känns han mjuk som smör i sidorna. Väldigt fin och mjuk kontakt på bettet och följsam i sidorna.

Jobbar mycket på skolorna nu med lite mindre samling för att få till ett fint flyt, han har alltid tyckt att dom är lite svåra och kan lätt bli lite hackig men jag tycker att dom blir bättre och bättre även om dom inte är 8:or på tävling än. Men har då och då kunnat rida på med stor gest utan att det brister. Ska överlag lägga på lite mer samling igen efter några ”lite lättare” pass.

Men som sagt alla hästarna känns i fin form och då är det alltid extra kul att rida. Känns som att det där är en spiral som hänger ihop lite grann. Glada hästar – glad ryttare. Glad ryttare – glada hästar.

Ps. Självklart red jag båda utan stigbyglar som jag lovat! Så denna vecka hittills 4 pass utan. Anndao har sparat sitt pass till idag. Undra om det är medvetet … annars ska jag påminna henne! Så ni andra som också ”sparat”, ta vara på dagen och rid utan!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s