Det är lite mer sport i kolmörker.

Att börja morgonen med strömavbrott och totalt mörker är helt klart lite mer sport. Ännu mer när man ska iväg till Kalle och Flemming för koll.

Om man säger så här, det är tur att dom vet att han brukar vara skinande blank för riktigt det var han inte imorse ….

Bullen hade ju dessutom tagit sovmorgon och ville inte alls gå upp … han trivdes bättre i sängen.

Härligt besked var att han trots sin lite tufsiga päls, lite svett sen transporten och morgonfrilla fick mer än väl godkänt betyg på sina fötter av Kalle!

Och därefter travade han glatt upp för Flemming och fick en OK stämpel i rumpan! Härligt! Han ska självklart fortsätta att ha super coola Nike skor så han studsar fram men i övrigt så mår han mycket bra!

Så efter uppspring, longering och böjprov är vi nu redo för säsongen 2018!

Bara Elis som ska komma ut och kolla av tänderna också i slutet på januari innan vi sparkar igång på riktigt. Apropå tänder så har nu Bullen självmant tappat sin andra framtand så nu har han världens glugg och väntar med spänning på tandfeen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s