En inifrån och ut och en ut och in.

Bästa Mami var med och groomade idag med fram och avskrittning av djuren samt mockning av två boxar samt alla höpåsar.

Så jag passade på att rida ordentligt på Gullis som kändes riktigt kalas, inifrån och ut skulle man kunna säga och sedan även Liten som lite mer sprang ut och in i ljusets hastighet. Men som dom säger – omväxling förnöjer!

Gullis var som sagt en stjärna och han kändes väldigt bra, blev lite het i bytena men gjorde några riktigt bra. Några tramp var också väldigt bra, några lite jobbigare. Ökade fint och kändes väldigt fin fram till handen. Mycket nöjd!

Liten däremot hade glömt bort att hon var riktigt lugn och bra igår så idag körde hon med en position av en döende svan i någon form av super snabb gångart med någon form av travtakt. Hemsk är väl ändå ett ganska rättvisande ord.

Inte för att det är hennes fel utan vara ett konstaterande att jag måste lära mig att bemästra henne bättre dagar som denna.

Men slet på ordentligt och dryga timmen senare så hade gett efter väldigt bra och travade väl så det är ju absolut inte under några omständigheter ett hopplöst fall. Bara väldigt svårt att rida. Men det är väl just därför Peder fick jerringpriset för att det just är en prestation att just rida och än mer att så väl ta OS silver som EM guld.

Och man får bara påminna sig om att det är dom lite knäppa hästarna som blir bäst och som tur är är Liten lite knäpp ❤️

Cindie och Elmer fick avstå att svettas då klockan var 21:40 innan jag hade ridit klart de andra två och helt förståligt så längtade mamma lite hem 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s