Mööörrn.

Härligt start som alltid bär den börjar i stallet! Så mysigt nu också när hästarna har fått lite nya rutiner, eller ja det var ju ett tag sen, men nu får dom frukost lite tidigare än innan. Förstår att ni är chockade men det går faktiskt att fodra lite tidigare än innan och sedan brukar hästarna efter frukost passa på att ta lite sovmorgon och vila lite till. Så skönt!

Och trots både frukost och vila så är dom ute i hagen till 6 iallafall så det är verkligen perfekt.

Bullen fick dock göra ett pitstop i ridhuset och trimmas lite innan hagen väntade. Han jobbade precis som igår mycket på skolorna idag mer i trav igår både trav och galopp.

Galoppjobbet idag jobbade vi mer på små volter och börja samla lite mer igen och kämpa på med lite styrketräning. Och sedan avslutade jag passet med många tempoväxlingar i trav och komma ner och känna på lite tramp för att sedan rida lite fram igen.

Super nöjd med honom just nu, känns som att jag tjatar om det typ varje dag men ja det är lätt att känna att han är väldigt fin just nu och mår väldigt bra.

Det är även han som kommer att få åka med till Lasse i helgen för han har ju blivit ”lite annorlunda” att hoppa så jag känner att jag verkligen behöver lite extra hjälp för att bli extra bra. Skulle han vara helt fantastisk imorgon så kanske han får avstå lördag och lämna plats åt Liten men just nu är det Gullis som står i första rummet.

Måste verkligen skaffa mig fler bokstäver och en annan bil så jag kan få med mig båda hästarna på träning. När Lasse väl kommer så vill man ju såklart nyttja honom till fullo! Tur att han ändå är här en gång i månaden just nu! För det är mer än välbehövligt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s