Utmärkt Fröken Fors

Då är två dagars träning för Lasse avklarade och båda hästarna fick äran att visa upp sig och Gullis var först ut.

Han var riktigt pigg och i fin form och känns väldigt bra! Vi lyckades till och med rida till oss betyget utmärkt några gånger.

Fredagen ägnades mer åt bommar, markarbete och en serie likt den jag hade hemma i söndags. Bullen känns väl framme nu och väldigt elastisk så det känns väldigt bra inför den kommande säsongen även om vi såklart måste få lite mer höjd i benen och ännu mer styrka innan såklart.

Extra kul också att träna med mina Stall Nilslund kamrater! Tror verkligen att vi kommer bli grymt vassa i år och att alla får akta sig när väl lag SM går av stapeln!

Idag var det Litens tur att följa med eftersom Gullis gjorde en så bra träning igår bestämde jag och Lasse att jag skulle byta häst till idag så han hann se båda den här gången också.

Liten älskar att åka på turné och hon älskar ännu mer att få träna för Lasse så man kan väl milt sagt säga att hon var i gasen ….

Så idag fick vi nog aldrig omdömet Utmärkt Fröken Fors! Haha man kan säga att just nu har jag lite extra att träna på när det kommer till fröken superhjälte!

Hon är ju super fräsch men blir lite het för mig, jag hamnar lite långt bak i min position och när hon blir för het för mig blir hon lite trängd i kroppen och öppnar inte upp så bra som hon kan bak. Och får jag henne smooth och najs så blir hon istället lite slow från marken. Så vi måste öva mycket styrka i kombination med en najs feeling.

Men som sagt en jätte rolig och nyttig träning idag och hade jag fått välja så hade gärna Lasse fått stanna en dag till så vi hade hunnit med ännu ett till pass. Det är verkligen sååå roliga och givande träningar.

Men vi får nöja oss med hemläxa och nöta på på egen hand i drygt 3 veckor innan det är dags för avstämning för Lasse igen. Längtar redan!

Bästa Mami ❤️ var med i dagarna två och groomade, servade med frukost i bilen och filmade. Och dagen till ära skämde Lova bort mig med att göra hela stallet! Teamwork makes the dream work! ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s