Det finns en lång och en kort väg hem.

Härlig kväll igår där jag efter att stackars Mona hade ramlat tidigare på dagen fick äran att både rida Cindy och DanBanan på kvällen och både skötte sig fint!

Började på säteriet med Cindy och hon gjorde ett väldigt bra jobb trots att hennes matte var lite under tidspress för att hinna allt. Galippfattningarna var av lite sämre kvalité men det är inget jag kan beskylla henne för. Det var jag som inte red tillräckligt bra just där igår. Så dom blev lite forcerade. Onödigt misstag av mig jag borde veta bättre men tydligen inte. I övrigt väldigt duktig förutom att hon såg att någon dragit ett märke i dammet på sargen så hon gjorde några snabba undanmanövrar först innan städningen fick godkänt. Hon är inte blind i alla fall det kan jag intyga!

Gjorde höpåsar och mockade till Elmer en gång till innan jag styrde mot Mona och DanBanan.

Han fick sedan kämpa på med skänkelvikningar på diagonalerna som avslutades med galoppfattningar. Jobbigt som bara den sa han men han jobbade väldigt bra så efter en lite seg start får han en guldstjärna helt klart!

På vägen hem sen gjorde jag ett snabbt pitstop hemma för att snabb byta till mina snabba adidas och sätta på mig min 10 kg väst från abilica för att sedan parkera bilen hemma hos mamma och ta långa vägen hem.

Ibland måste man verkligen bara bestämma sig för att man har långt hem. Jag och mamma bor ju bara typ 200 m ifrån varandra så egentligen tar det 1 min att gå hem men … man kan ju också gå runt sjön hem och då har man 3,3 km istället ungefär så så fick det bli. Långa vägen hem och 35 min pw tillsammans med västen.

Skönt sätt att avsluta dagen på och ändå va jag hemma 21:55 så inte ens ”sent”

Nu sitter jag däremot i en taxi på väg till Arlanda för en dag på kontoret i Oslo. Alltid kul att jobba på dom andra kontoren även om det inte känns så precis kl 04:20 när klockan ringer.

Ikväll blir det stallet som sig bör och har jag väldig tur kanske jag kan få lite PRO hjälp men det återstår att se om plan och hemfärd går som sig bör eller om jag fastnar någonstans på vägen.

Btw kan verkligen rekommendera er abilicas väst, den finns i både 3 kg och flexi väst 1-10 kg. Och det är faktiskt rätt tungt att gå en pw med 10 kg extra. Och den andra rekommendationen – ibland är det bra lite extra långt hem. Även om jag själv också är jätte dålig på det och borde bli bättre!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s