Fredag.

Tidig morgon som sagt med uppgång 04:20, härlig dag i Oslo med härliga kollegor och bra möte, repa i planet vid hemgång så någon form av reparation innan vi fick återvända hemåt. Det följt av busstur på Arlanda, ett försenat Arlanda express och därefter ett pendeltåg senare var jag hemma.

Ett uns mosig som sig bör efter det glamourösa flygarlivet. Jag är dock rätt förskonad och flyger ju väldigt lite om man jämför med andra på jobbet.

Väl i stallet, då lite senare än tänkt fick jag avstå PRO hjälpen, tidsschemat var tajt för att jag skulle hinna från början så incidenterna ovan fick lixom inte plats i beräkningen för att planen skulle hålla.

Mamma var dock snäll och hängde med så vi gjorde stall, gosade med hästarna och jag gick en 20 min pw med Elmer genom allén.

Veterinär Elin (det finns så många Elin) är försiktig, jag är ännu försiktigare. Det kan ni aldrig tänka er va. Vi fick order om att bo på box ons och Tors sen kunde vi få gå ut i hagen igen och börja skritta.

Men jag blir ju lite mer försiktig så jag la på även fredagen inne men med skritt för hand så börjar vi med hage från idag.

Elmer är ju världens snällaste att ha på box men man känner att han längtar ut och man fick helt klart hålla ett högt tempo under promenaden. Hade Elmer fått välja hade vi nog gärna fortsatt efter allén och ut i skogen men där tog min mörkerrädsla stopp.

Också väldigt kul att man med en häst på snart 23 år, ja Elmer hälsar snart för han har faktiskt inte fyllt än – ni kan se det lite som en 30 års kris, går ut och går med kedjegrimskaft för att man ska ha lite koll och en broms.

Han själv verkar som sagt redan känna sig friskare efter hälsoshoten så jag hoppas verkligen att det är sanningen också. Jag och mamma pratade om det igår, och jag tror att det här är typ första gången vi ledbehandlar honom i hela hans liv. Hur häftigt är inte det? Jag har ju dock aldrig i hela mitt liv haft en häst med kotled eller så heller men ändå! Att på en häst som blir 23 och har gått fälttävlan sen han var 5. Jag tycker ändå att det är rätt fantastiskt!

Nu håller jag bara tummarna hårt för att han snart ska få komma ut och tävla igen. För om någon älskar att vinna pris så är det han!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s