Back to work.

Hästarna fick två dagar vila efter tandis trots inga restriktioner om det men jag tycker att det känns rätt för hästarna att få vila munnarna lite efter att ha haft en renovering av dom.

Så gårdagen spenderades med att byta räcerskor på Cindy, hon hade två skor kvar att byta och nu är det gjort! Härligt!

Hon tycker ju att det finns roligare saker här i världen än att få skor på sig nämligen, men med lite mutor, eller ja två hinkar morötter …. och få stå inne i stallet mellan Liten och Gullis istället för att stå på uppbindningsplatsen så var hon rätt lätt övertalad.

I övrigt blev det bara genomgång av ben, kratsa hovar, mata alla med morötter, göra fyra höpåsar och sen blev det en tidig kväll. Var hemma strax efter 20 redan.

Gjorde ju nämligen stall och allt där till på morgonen innan jobbet, tänk att det alltid känns så lyxigt när man har gjort det så man bara har mys och häst tid på kvällarna.

Idag är Anndao hemma igen efter två dagar i Göteborg så det kommer bli en mysig kväll i stallet med stallfix och ridning av djuren ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s