hemmavid.

Ni vet när man får den där magkänslan så ska man lite på den även om alla andra tycker att man är sjåpig. Jag fick ju lite dålig feeling när Cindy var lite låg i lördags så vi tog ju blodprov och bakterieprov i måndags direkt för att hålla lite koll. Säsongen närmar sig och hästarnas agendor börjar fyllas.

Mycket riktigt hade hon en släng av streptokocker så nu blir det till att kurera några veckor innan vi är fit for fight igen. Hon är pigg och har inte visat mer symptom och hostade sist i tisdags så hon kan snart börja tränas igen. Däremot så blir samtliga hästar hemma i tre veckor framåt eftersom att även friska hästar kan bära på streptokocker då det tillhör hästens naturliga flora. Och det är ju galet tråkigt. Alla dom andra cirkusaporna mår prima, ja förutom Elmer som har rehab då som nu dessutom blir ett uns längre än plan, han hade ju åb på alla hjärtans dag ❤ men det är flyttat.

Det innebär att vi både missar helgens dressyrträning, samt att Lasse kommer om två veckor så även det måste vi avstå. Grymt tråkigt när jag bara har träning en gång i månaden eftersom jag gillar att träna för skåningarna. Tur att man kan få hemläxor och kan filma under tiden även om det inte riktigt är samma sak.

IMG_4660_preview

Hoppas kunna lura ut Mathias något och hjälpa mig lite fram tills vi får åka på turné igen. Som sagt skönt att det inte är något allvarligt, tur att man litar på magkänslan och nu är det bara att se till att vircona boxarna, tvätta kläder, schabrak, skydd. etc. Ja asså allt det man ändå gör men kanske lite noggrannare.

Tur att vi har så fina omgivningar hemma att träna i så att det indirek inte går någon nöd på oss mer än att det är bra med ett par extra ögon som spanar på oss och det är kul att träffa Nilslundarna. Vi tränar ju nämligen ihop för Lasse när han kommer och bättre tränings och tävlingskompisar får man leta efter.

IMG_4664_previewIMG_4399_preview

Apropå Nilslundarna, imorgon väntar träff med gänget följt av Södermanlands Ridsportgala. Ska bli så kul! Vi sågs ju sist på Lasse träningen men ändå. Dessutom är Sanna (Sanna Nilsson Dressyr) nominerad till årets prestation så vi håller en extra tumme för henne!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s