Sist och först.

Efter två dagar var hästarna igång och tränade igen. Elmer och Cindy skrittar tillsammans varje dag, skönt när man kan multitaska eftersom vädret varit lite tråkigt men kroppsformen och konditionen hade nog mått bättre av två promenader …

Gullis och Liten däremot trimmar på som sig bör och detta tillsammans med hjälp av Anndao. Vi hängde ju tillsammans med sleepover mellan onsdag och torsdag så i onsdags satt vi upp typ 21:30 och i torsdags 6:30.

Skönt när man är så väl siat som först i ridhuset. Kind of bästa slutet och starten på dagen.

Anndao har ridit på Bullen och han har sett fin ut, och hon har även hunnit med sitt obligatoriska pass utan stigbyglar. Ni fuskar väl inte!

Jag har trimmat på Liten och även det båda dagarna utan stigbyglar. Hon känns också bra och kämpar väl, långsam galopp på mindre volt är sjukt jobbigt säger hon men det blir bättre och bättre.

Hon har även kunnat trava pony trott från start och hållit sig i skinnet. Så ja vi är up & running igen, nu ska jag sladda förbi GG och inhandla lite betfor innan det blir ännu en kväll med härligt trim av härliga hästar ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s