Södermanlands Ridsportgala 2018

Då sitter jag på ett tåg igen, denna gång på väg hem från Katrineholm och en helg med dom absolut bästa vännerna som finns i hela världen ❤️

Vi började lördagen med pizzalunch, träffa vårt nya gäng som vi blivit nu inför 2018. Vi har ju fått två härliga nytillskott nämligen i Aina och Anna KL.

Det blev presentation av oss, lite prat om träningar och tävlingar, hur vi hade tänkt att lägga upp vårt 2018, lag SM och sedan blev alla snyggt kittade i Stall Nilslund pikéer.

Direkt efter träffen så var det dags att byta vardags kläderna mot festblåsan för att sedan gemensamt åka in till Eskilstuna och elite hotell för en otroligt rolig kväll på Södermanlands Ridsportgala 2018

Vi gick tillsammans med dom två verksamheterna som står bakom oss och hjälper oss i vår satsning nämligen Sanna Nilsson Dressyr och Equirehab.

Blev en oroligt rolig kväll där Frida fick ta emot en 2:a placering i DM. Vi fick äta god mat och dansa in på småtimmarna. För utom en lite dålig konferencier och en inte allt för vass DJ och kanske lite för lite priser till oss 😉 så finns det inget att klaga på!

Nu laddar vi om för ett nytt tävlingsår där vi kan vara fantastiska för att få ta emot ännu fler pris på nästa års gala!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s