Den där handen …

Handen spökar mer än normalt och efter att jag hade gjort 4 boxar, 4 vattenhinkar, 12 mathinkar och 12 höpåsar så gav den sig lite till känna. Det är fingrarna som inte riktigt vill vara med och jag har konstant värk i dom. Koppla ihop konstant värk i fingrarna med höger hand och högerhänt. Och sen tänk på hur mycket man omsluter med fingrarna. Det vill säga allt … sjukt bra kombo. Not.

Jobbade dock tidigt på kontoret igår och revisionen gick som på räls så var i stallet ”tidigt”, det vill säga 18 och var klar 19:30 och då var hästarna fortfarande ute så det blev ändå en skön vilodag för aporna med lång hagvistelse.

Jag själv har varit lite sliten nu ett tag, det är rätt påfrestande att gå och ha ont hela tiden.. så hemma vid 20, avverkade två avsnitt av solsidan och sov strax efter 21. Kul tjej …

ikväll blir det iallafall ridning igen tillsammans med Anndao så det blir mysigt. Hade ju som sagt tidigare bara Cindy igår egentligen men det var några i ridhuset och jag tror inte att dom hade uppskattat att jag släppte in en atombomb så jag avstod för allas överlevnad. Hon börjar ju som sagt bli ett uns pigg efter en veckas skritt med Elmer.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s