Plockepinn

Det är tanken som räknas och SL:s tanke var nog ändå att jag skulle komma hem i tid men vad är väl inte en vardag med ett gammalt hederligt dörrfel. Synd bara när ens egen tanke är att jobba tidigt till tidigt för att få mer tid på kvällen …

SJ ville ju dessutom inte vara sämre så Anndao satt fast på ett tåg i Hallsberg och mamma som inte ens skulle med till stallet fick snabbt rycka ut som stalledräng. Tur att mammor finns ❤

Kanske att vi inte var klara så tidigt som man skulle önska men efter att Anndao senare anslöt i taxi så hann vi med det mesta.

Jag passade på att rasta Cindy i en snabbare gångart än skritt vilket uppskattades! Pigg och glad liten häst som fick ut lite av sina myror i brallan.

Hon är dock inte hel 100 än tyvärr, ett uns torr hosta kom upp efter att vi hade skrittat av en stund och hon passade även på att langa ut en snorkroka på golvet i stallet. Men i övrigt helt torr i näsan och inte det minsta ansträngd så det går åt rätt håll vilket är jätte skönt!

Anndao kom medan jag var i ridhuset så hon passade på att rykta och promenera Elmer och mamma hade börjat göra i ordning Liten inför ridning. Så lyxigt!

Så Anndao tog Gullis och jag Liten och mamma följde med i släptåg och vi passade på jogga hästarna som båda skötte sig kalas. Gullis såg fin ut med Anndao och Liten kändes väldigt pigg, busig och fin så det var en härlig kväll trots den sena timmen.

Och varför börja dagen sämre än vi slutade den? Efter lite korv och makaroner följt av några timmars sömn var trion tillbaka i stallet där mamma stod för markservice och vi för ridning.

Släpade fram ett helt gäng med bommar, liten volt och lite kort avstånd. Supersvårt om ni frågar Liten, kanske det svåraste som finns i hela världen. Ännu svårare när man dessutom måste göra det i båda varven, ännu värre i vänstervarv. Hon om själv får yttra sig.

Några gånger briljerar hon, andra gånger känner ingen igen övningen, så ja lite blandad kompott på morgonkvisten men absolut ett väldigt bra och nyttigt jobb för henne!

Anndao red på Gullis igen och körde lite mer taktiken att attackera bommarna i någon from av mastodont trav, typiskt obra idé när avståndet är kort, Gullis löser det ju lätt med att hoppa över någon bom men det var kanske inte riktigt syftet utan snarare kanske sitta ihop och trava lite mer uppåt än framåt. Men va tusan! Omväxling förnöjer. Och när dom hade hittat växelspaken och fått i 2:an istället för 6:an så var det ju ingen match.

Så himla mysigt med Sleep over, middag och ridning på morgonen dagen efter, kind of bästa starten på dagen skulle jag ändå tro.

Ikväll är det Mona och Danne som ska få svettas, tror kanske att det blir travbommar för dom också även om dom fick slita med det även förra veckan, sjukt nyttigt och välbehövligt för alla!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s