Vårkänslor och velodrom.

På något sätt känns det lite konstigt att säga att det spritter lite vårkänslor i mig men det är faktiskt ett uns varmare av någon enstaka plusgrad om man har väldigt tur och det är faktiskt ljusare både på morgonen och kvällen tro det eller ej!

Har ridit på morgonen nu två dagar i rad och det ger verkligen så mycket energi! Det ger väl alltid energi men att komma ut ur ridhuset vid 7 och det är ljust känns som evigheter sen!

Det är Bullen som har trimmats nu i dagarna två och jag fortsätter och bara njuta av att han känns så fin ❤️ mjuk, smidig och fin känsla i handen.

Har ridit väldigt mycket serpentinbågar och övergångar. Många fattningar från skritt och bytt varv med bakdelsvändningar längs väggen för att hålla lite koll på att vi inte är ute och flaxar för mycket.

Även väldigt många olika skänkelvikningar under uppvärmingen för att få honom mjuk och fin i kroppen.

Så ja, jag är super nöjd med honom och längtar varje dag när jag hoppar av efter nästa dag och jag ska få rida igen.

Liten har vilat två dagar och fått nya räcerskor så att hon nu är supersnabb igen om hon mot förmodan var lite långsam innan.

Dom andra har ju sitt lite lugnare schema fortfarande men hoppas snart på att alla ska vara igång igen!

Och igår var det som ni vet torsdag och träning för Mona och DanBanan som ännu en gång skötte sig strålande!

Så trots att det ekat lite tomt här så rullar livet på som sig bör!

Och apropå velodrom …. tänkte på mig själv här om dagen att fy tusan va lätt det är att det lite för lätt går att sladda genom hörnen och gena. Måste hiva upp lite konor innan tävlingssäsongen är igång på riktigt för man kan ju inte få en 6:a på vägarna! Då är det fy skäms!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s