Mystisdag.

Igår blev en såndär mysdag när man bara mockar med hästarna inne i boxarna, kelar, myser och bara är.

Alla hästarna kändes lite trötta så tror inte att någon av dom misstyckte av myset ❤️

Liten passade till och med på att en powernap innan kvällsfodringen vilket hon gör då och då.

Jag och Annelie passade på att ta en subway middag, mysa i värmen, för jävlar va kallt det är nu, och snacka lite skit eller vad man kallar det. Kanske inte så mycket skit utan snarare om allt mellan himmel och jord är en bättre beskrivning.

För mig var det inte heller helt fel med en sabbatsdag, handen blir ju helt ur funktion och jag har strålande värk från fingrarna upp i hela underarmen till armbågen. Mer än värdelöst men med lite tur (ganska mycket tur) är vi på sluttampen på vintern nu så handen kan få lite sommar och sol. Jag tror den behöver det.

Idag hoppas jag att handen ska må bättre, annars är det bara att le och vara glad trots att tårarna rinner och träna hästarna igen. Vilket såklart ska bli mer än kul! Hästarna känns ju helt fantastiska varje dag jag sitter upp även om dom ibland är lite väl pigga ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s