Lite lek.

Känns som att den förbannade handen är ett trist återkommande tema just nu … tyvärr går det inte att förneka att den hör ont tyvärr.

Så här om dagen när jag red passade jag helt enkelt på att leka lite och öva på att rida med en hand.

Jag är verkligen så inte bra på det. Jag vet att jag har sagt det förr att jag borde öva på det men min självdisciplin ibland är inte on top.

Jag har ju iallafall hållit fast vid att rida utan stigbyglar och det (för att erkänna gav lite träningsvärk där i november) känns ju idag som världens mest naturliga grej och som om jag alltid har gjort det.

Så det här borde bli min nästa grej att lägga lite tid på. Skulle jag tvinga mig en dag i veckan att rida på en hand så skulle jag ju bli bra på det.

Jag har ju Jenny att se upp till! Hon har fått traggla det för Sylve och hon hoppar ju banor på en hand idag så där har jag en lååååång väg kvar!

Jag lekte mest i galoppen och övade på att rida byten på diagonalen. Ni vet ju hur jag är. Jag vill ju gärna prova lite på styva linan och vad passade då bättre än att sätta som mål att kunna rida byten i var 3:de.

Klart allt kan bli så mycket bättre men är ändå rätt nöjd över min insats och första försök till detta.

Gjorde det dessutom utan stigbyglar. Jag menar vem vill vara en fegis 😉 ni kan se ett smakprov på insta. Men ni kan ha lite överseende om att det var första gången. Jag lovar! Jag ska bli bättre!

Liten däremot … där har jag både en bit kvar till flera byten i rad och ännu mer att kunna rida henne för benen fram till en (1) stadig hand. Men som sagt det är utmaningarna som gör oss bättre. Och jag har ju lovat att bli bättre och bryta några löften vill jag inte!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s