Pelle på besök.

I fredags kom Pelle på besök och jag passade på att visa upp Liten. Det var inte igår han såg henne så det blev ett nyttigt besök.

Hon började som vanligt att vara lite mer år vild och vacker hållet än en dressyrstjärna.

Men efter att konsekvent komma om med benen och rida henne fram till handen. Mycket jobb i förvänd galopp och att hela tiden rätta framdelen på bakdelen så blir hon ju riktigt fin!

Så det blev en riktigt bra träning med en bra känsla att ta med oss och mycket att öva på för att BMI ännu bättre.

Min största utmaning är ju att både vara stadig men aldrig bli passiv. Jag får aldrig börja åka häst för då tröttnar hon på det vi gör för stunden och hittar på något som enligt henne är roligare.

Jag har ju däremot åkt på influensan från helvetet så det här med att öva vidare får vänta någon dag eller två. Har faktiskt inte gjort något alls måndag eller tisdag mer än att typ försöka överleva.

Men jag hoppas att vara på benen snart igen för trots att lungorna håller på att avlägsnas från kroppen med all hosta och att kroppen värker något fruktansvärt så längtar jag tillbaka i sadeln mer än någonsin. Men fram tills dess får det bli en hel del häng i sängen och tillfrisknande.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s