Snowman.

Jag hann iallafall rida lite ute i snön i lördags innan jag däckade helt. Och då var ju snön inte i närheten av vad den är nu.

Och jag fuskade dessutom. Jag red ju fram inne och avslutade sedan ute med några varv på ridbanan bara för att få känna på lite frisk luft.

Gullis tyckte det var härligt och njöt lika mycket som jag av snö och sol. Hoppas verkligen att jag ska bli frisk snart så hästarna hinner komma ut och busa lite nu när det faktiskt är snö på riktigt ute.

Hann iallafall med att ta lite härliga bilder innan solen gick ner och det går ju inte att förneka att det blir rätt fina bilder med snö.

Så nu längtar jag verkligen efter att ta ännu fler härliga vinterbilder men det känns som en evighet innan jag mår bra igen ….

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s