Hästhjälp.

Det är tur att Anndao äntligen har kommit hem efter typ en evighet ute på turné och det är även tur att Annelie känt sig tömkörningssugen!

Så hästarna har inte enbart stått still tack vare mina underbara nära och kära. Jag, mamma och Mattias har nog lärt oss att sätta hastighetsrekord i att göra stall. Även om det på ett sätt är skönt att komma ut och andas lite så blir jag verkligen så trött av det. Efter en timme ute igår så sov jag i typ tre …

Men i onsdags joggade som sagt Anndao Gullis och han hade som alltid skött dig strålande. Och Annelie tömkörde Liten som tydligen hade varit jätte fin enligt Anndao ❤️

Anndao hade ju fått i uppdrag att fota och filma för jag var ju jätte nyfiken men hon hade lagt telefonen i bilen … bra placering. Men jag hoppas att Annelie är sugen på att tömköra lite mera och att Liten inte avskrämde henne när hon valde att ta ett ärevarv när dom nästan var klara. Så typiskt Liten! Tar alla tillfällen i akt för lite bus …

Så i brist på film och bilder från veckans övningar ( ja mig vill ni då inte se på bild, det blir mer än en skräckupplevelse) så bjuder jag på en kort snutt på Cindy här om helgen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s