Ett försök till dagsverke.

Solen har verkligen strålat idag så jag har försökt att vara ute en lite längre stund men det sliter verkligen på mig. Mår typ som en utskiten äppelskrutt för att citera Rebeckah

Men jag har Anndao som är både min och hästarnas hjälte som idag tog ut både Gullis och Liten i skogen för galopp i snön! Behöver jag ens säga att hästarna älskar det! Hade så gärna gjort dom sällskap men det är omöjligt och jag måste verkligen bli frisk nu!

Jag tog mig dock en lite promenad med Cindy ner till ängen och lät även henne busa lite i snön men på lina såklart och med mamma som med om jag skulle bli för trött.

Verkligen strålande väder och hon uppskattade helt klart att få jogga i snön! Är hon inte helt magiskt vacker? Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter att få rida henne igen!

Hon får dock gärna busa av sig lite innan jag sitter upp! Kalla mig gärna feg men fan man slår sig ju när man ramlar av när man blir gammal …

Mamma vakar över oss och övar på systemkameran! Snart blir hon kanske en bloggmamma 😉

Som sagt – magiskt väder idag och jag bara längtar efter att bli frisk nu! Helt galet hur en influensa kan golva en såhär mycket! Men tur som sagt att jag har mamma, Anndao, Annelie och Mattias. Så trots 7 dagar säng för mig så har hästarna rört sig 4 av dom dagarna så men ska verkligen inte klaga på sitt helt fantastiska team ❤️

Dagar som denna behövs verkligen inga som helst filter! Hoppas på en minst lika fantastisk dag imorgon även om det inte ser så lovande ut kanske … men om det nu ändå ska vara vinter får den gärna vara fantastisk!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett försök till dagsverke.

  1. John skriver:

    Fina bilder på den vackra hästen.😊 Jag brukar fotografera och filma en tjejkompis när hon tränar sin häst. Det är en skimmel, angloarab.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s