Rainbow

När man kommer till stallet 19:45 får man ändå vara glad för det lilla och det var inte kolsvart ute när jag lämnade kontoret så man kan nästan tro att våren sakta är på gång.

Igår var vi ett helt gäng i stallet så det blev en super mysig kväll med alla fyra hästarna uppe i ridhuset samtidigt.

Och alla hästarna fick ha lite buskul med det nya hindermaterialet, nämligen 8 mjuka bommar och en vattenmatta.

Cindy fick komma ut och ha lite hjärngympa med så väl de nya bommarna som sen lite gravträning på vattenmattan.

Vattenmattan var väldigt konstig till en början men när väl modet nådde hela vägen fram så blev hon mer än lycklig över att klara av det hejdundrande uppdraget att ta sig över!

Som sagt slakt grimskaft och en hel del bus ❤️

Gillar verkligen att jobba hästarna på ett lekfullt sätt från marken, jag inbillar mig helt klart att dom i slutänden blir bättre av det ❤️Elmer var även han ute och skrittade tillsammans med Pernilla men han kom inte med på bild men även han fick testköra de nya bommarna som fick ett godkänt betyg!

Liten reds av Anndao och jag fick äran att åka på Gullis. För det är inte så mycket mer för mig än att just åka för tillfället …

Liten var rejält på hugget och gillade skarpt den nya lekparken men hon tyckte att passet tog slut alldeles för fort! För hon fick ju bara trava över bommarna så hon har nog hela natten stått och funderat över när galoppjobbet kommer. För trav är ju en gångart för dom som inte kan galoppera och just galoppera kan ju hon …

Men Anndao gjorde det jätte bra för hon är verkligen allt annat än lätt när hon blir så på hugget och bara vill göra precis allt på hennes egna sätt och helst i en hastighet likt ljusets …

Gullis är ju som alltid helt fantastiskt och man kan verkligen få äran att åka häst och han bär runt en med försiktighet. Trots att man är sjuk så får man ju inte fuska så lika bra att få det avklara så utan stigbyglar fick det bli!

Men det är ju inga konstigheter alls mer än att man måste komma ihåg att spänna bålen och det kan ju såklart vara nog så jobbigt … även om de här två veckorna av influensa börjar kännas jävligt långdragna nu.

Men som sagt en väldigt mysig och färgglad kväll med alla cirkusapor. Och det känns som att vi alla var nöjda med kvällens jobb!

Bullen för övrigt matchar regnbågen fint med ”sitt” enhörningshorn och glittriga fötter! Bara Ella som saknades för att kvällen skulle vara fulländad igår!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s