Ut med halsen.

Hur duktig börjar inte den här pärlan att bli då? Igår stod pessoasele på schemat och hon sköter sig verkligen så bra!

Galoppen är fortfarande svår både för att den är stor och häftig, och att det saknas lite styrka och att det är typ tekniskt svårt att kunna nåde springa med halsen ute och byta gångart samtidigt.

Så igår övade vi mycket på galoppfattningar och det blir verkligen bara bättre och bättre! Första fattningen är alltid lite läskig säger hon när dom där långa svarta benen börjar fladdra runt sin egen kropp. Men när hon har förlikat sig med att det är hennes egna ben så är det inga konstigheter.

Visst börjar hon bara bli så himla fin! Gissa hur mycket jag bara vill klättra upp på henne igen nu och börja träna ännu mer igen!

Och ni ser ju själva hur mycket längre halsen har blivit! Hon är så duktig!

Världens vackraste svarta fara 🖤

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s