Lasse är in town.

Igår styrde jag och Gullis ut mot lyxiga Gimmersta för träning för Lasse. För andra är nog Gimmersta lite av det bästa man kan tänka sig. Uppvärmt ridhus, hela 17 grader, spolspiltor, solarium och uppbindningar i ridhuset. Café, bar och härliga soffor på läktaren. Och inte att förglömma en väldigt fin och välvattnad fiberbotten. Och det är just på det sista som det spricker för mig och Gullis.

Om det är något som Gullis hatar över allt annat på hela denna jord så är det blöta fiberbottnar. Han vill verkligen inte alls gå på det.

Och för att bli bra så ska man träna på dom ”värsta” av förutsättningar så det var verkligen en väldigt nyttig träning igår.

Det var helt klart en rätt tuff träning rent mentalt för mig då Gullis varit så fantastiskt fin hela vinterträningen så det är klart att det blir rätt jobbigt när man känner att han inte riktigt vill komma loss från underlaget. Jag blir snarare mer att jag vill skjuta in honom i hindren och gå före med överlivet istället för att sitta lugnt i båten med starka ben.

Men i ett sånt läge är det väldigt skönt att det är just Lasse som står på backen och lär en rida. Så efter en liten inre break down samlade jag mig och kom till väldigt stark ridning och då hoppar han ju väldigt bra även i de värsta av förutsättningar för just honom.

Så jag är väldigt nöjd med utfallet av träningen och hur jag samlade mig och kom tillbaka till stark ridning och ett bättre överliv även om det fortfarande är mycket kvar att träna på!

Väldigt skönt är ju att Lasse är in town den här vecka så jag ska få två pass till innan veckan är slut vilket är jätte skönt! Även om jag då ska ha med mig Liten så är det ju ändå så att det är bättre generellt jag vill bli på att rida och det i slutänden gynnar ju båda hästarna även om dom både är väldigt olika men på ett sätt väldigt lika att rida.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s