6 veckor.

Efter 6 veckor med lugnare jobb är det dags att sakta komma igång igen. Det har verkligen varit en långdragen tid med lite allmänt låg status. Egentligen är jag inte riktigt nöjd än heller men tänker ändå att jag sakta ska öka träningen och se vart det bär.

Måste säga att jag är grymt imponerad av henne ändå! Att efter så lång tid vara så duktig. Låter kanske självklart men till exempel så har hon ju varit lite spänd att sitta upp på men nu var det inga konstigheter.

Jag la ju mycket jobb i december och januari på just själva uppsittningen och det jobbet är verkligen befäst. Hon stod helt stilla, var avspänd under uppsittningen, tog glatt sina godisar och skrittade sedan avspänt iväg! Stor tumme upp!

Vi höll ridpasset ganska kort såklart men i alla gångarter och hon sköter sig som en stjärna!

Detta trots att jag valde den bästa dagen av alla att sitta upp igen på, nämligen den dagen då snön bestämde sig för att rasa från taket på ridhuset. Och när man har ett oisolerat ridhus i plåt så kan jag lova er att det går inte obemärkt förbi ….

Såklart att hon spände till lite men annars inga konstigheter så man kan ju inte bli annat än stolt över henne.

Det här är ju en väldigt vaken och häftig häst som är allt annat än varken döv eller blind så hon har koll på precis allt.

Det var extremt kul att få rida på henne igen och jag längtar så tills det är daga igen! Planen var egentligen att hon skulle ridas igår men vi har en hingst i stallet som tycker lite för bra om henne och eftersom hon är under upptrappning igen så ville jag inte för säkerhetsskull ta in henne samtidigt som honom om det skulle hända något. Jag menar hon har ju lyckats klä av mig en gång tidigare så jag kan ju inte garantera att jag sitter kvar än mindre nu när hon är lite överladdad.

Men idag är det dags! Så jag hoppas att jobbdagen går fort 😉

Jag är ju kanske inte riktigt rätt person att avgöra men visst är hon enastående vacker och bara så himla fin ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s