fullt crew.

Igår kväll kom även Pernilla med ut till stallet tillsammans med Anndao så det blev en mysig kväll där vi kunde ta med både Liten, Cindy och Gullis med upp till ridhuset. Där Anndao red Liten som såg riktigt fin ut, så kul!!

Pernilla var snäll och longerade Gullis i pessoaselen som även han både var fin och skötte sig som en stjärna även om Pernilla först inte hittade bromsen men efter nyhetens behag av att få springa med tvångströja så funkade alla växlarna sen.

Själv red jag på Cindy som var n riktig stjärna, precis i mitten ni vet när hon är lagom rastad och inte trött så var hon så himla bra! Fortfarande saknas lite styrka i själva fattningarna och övergångarna men när man fått i rätt växel och rätt tempo så är hon bara så fin! Pigg med eget driv utan att lägga sig på!

img_6539

Bjuder på en gammal bild men på insta finns en lite film även om vi filmade unset sent och när hon övergick från magiskt bra till trött men ändå!

Morgonen idag bjöd på ljus och strålande solsken. Då är det svårt att inte bli lycklig men fy jag pallar inte att det ska vara så jävla kallt hela tiden… Jag vill ha vår nu. Morgonpasset fick Liten stå för och tyvärr blev passet lite upphackat då mina händer förfrös och jag fick min ständiga kramp… så jag var tvungen att skritta ganska mycket i någon form av fågeldans koreografi.

Men när jag väl red så känns hon väldigt bra om än lite trutig precis när man tar tyglarna men det är ju lite typiskt henne. Hon vill alltid vara den som kör skeppet och jag tror att hon måste få vara med och köra för att hon ska gå genom eld för mig. Måste bara få till just övergången från friskritt till arbetsskritt på ett lite snyggare sätt.

Imorgon väntar Lasse-träning för henne vilket ska bli grymt kul. Denna vända får hon gå två dagar eftersom Gullis fick äran att följa med till Gimmersta förra helgen. Skåningarna gillar ju dessutom oss just nu så även Magnus är uppe i helgen så det blir ingen rast eller ro för Gullis heller utan han kommer att få ha ett par andra hökögon på sig så det blir perfekt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s