Nöjda cirkusapor

Hästarna verkar vara väldigt nöjda med helgens träningar, så nöjda att båda två passade på att gå och lägga sig när de kom in från hagen och sov middag fram tills kvällfodringen. Dom fick även en dag till off igår även om dom då både var pigga och vakna men jag tror absolut att återhämtning är till deras fördel.

Cindy som gått dagarna tre i rad fick även hon vila, trots att även hon såg pigg och glad ut. Tror hästarna precis som vi uppskattar att det är ljust när de kommer ut på morgonen och ljust en bra stund in på kvällen.

img_5786

Elmer tog sig en liten rymlingsrunda med mig imorse och travade lite grann, han såg ut som en miljon så jag hoppas på att han snart ska få komma igång igen och då vara fräschare än någonsin. Det bådar gott och han är sjukt pillemarisk och påhittig och hittar gärna på bus så magkänslan säger att han mår mer än bra!

Ikväll får Anndao stå för valfri motion av valfria djur medan jag äter middag med jobbet. Känns som jag och Anndao gått om varandra i typ en månad nu, vi som alltid hänger. Tur att det snart blir ordning på torpet igen och vi kan hänga i massor!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s