burgundy

NO words needed för Kentuckys nya kollektion som kommer i September, skulle det inte vara för att fälttävlanssäsongen då lider mot sitt slut så längtar jag! ÄLSKAR ju täcket som Elmer fick i julklapp av världens bästa Anndao, det är verkligen magiskt! Och tänk er då om brudarna får samma fast i vinrött ❤

Så stort habegär, bara att börja lägga pengar i spargrisen redan nu. För den är mer än tom kan man säga efter att alla mynt byttes ut.

kentucky 2kentucky

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s