morgonjogg

Blev en morgon i stallet även idag men idag inkluderade den även ridning av Gullis, han känns så himla mjuk och pigg och så fin. Trots att han bara joggade i morse så bara är han där och känns så fräsch i kroppen. Efter att knappt ens ha kunnat gå i somras så är detta en känsla som är helt underbar.

Att det dessutom är ljust på morgonen gör verkligen inte livet sämre, det enda som verkligen saknas och lyser med sin frånvaro är plusgrader och en utebana. Helt ovärderligt att ha ridhus på vintern, vilket jag fick smak av när jag fick chansen att bo och träna på fantastiska Loviseholm och denna vinter med ridhus har absolut bara bekräftat att det är så mycket lättare att hålla hästarna i en fin form. Bara att se på all fin beröm hästarna får när de kommer ut på träningar.

Klart man klarar sig alldeles utmärkt utan såklart, det har jag gjort i 15 år, men nu längtar jag verkligen ut. Men kvalitén man kan få utan att behöva anpassa sig till vädret. Det är så skönt.

img_1870-1

Planen var ju Skåne över påsk men det börjar kännas mörk nu, både Flyinge och Össjö har ställt sina terränger och jag tycker var och varannan skåning lägger upp bilder på snö… Och tittar man på en väderkarta, vilket man helst vill undvika, så ser det ut som om Gubben Frost inte alls har tänkt att gå i ide snarare att det ska snöa lite till…

Förutom att solen och ljuset emellanåt letar sig fram känns det säkraste vårtecknet just nu att vara all päls som bokstavligen rasar av hästarna. Jag åkte till och med ett tåg senare in till stan idag efter att jag mer eller mindre fått en guldhamster uppfödning med en mamma och 15 ungar efter att ha borstat Gullis… Men om det är något annat man längtar efter så är det ju hästarnas fina sommarpäls, så visst det är hår precis överallt men ack så välkommet!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s