Vårkänslor

Det märks verkligen på hästarna att våren är på väg även om det emellanåt känns lite hopplöst när man tittar ut i naturen.

Elmer tror att han har blivit hingst … så han viftar med sina frambenen och gör i från sig obskyra parningsläten … vilket i sin tur dock imponerar rejält på brudarna så dom står på rad runt honom.

Gullis gömmer sig dock i skogen och förstår inte alls vad resten av cirkusen håller på med …

Gullis fick fortsätta gårdagens skogstema och vi hann ut en sväng i skogen när solen sken. Skogsturer är ju inte riktigt hans favorit men igår var han riktigt glad!

Bockade och busade och var extremt nöjd med sig själv, han fick dessutom ha nakenfis premiär och känna solstrålarna på rumpan ❤️

Vi hittade även tre pyttesmå stockar som man med lite vilje kunde få ihop till en terrängbana så det fick vi som vi hoppade fram och tillbaka några gånger och jag tror att vi båda var mer än lyckliga!

Så det blev en härlig fredag, jag rensade lite bland täcken och så också vilket var mer än välbehövligt. Jag inbillar mig ju att vintergarderoben snart ska bytas ut mot vår och sommar. Man får ju lätt dom känslorna när solen strålar.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s