Premiäråket.

I tisdag var det rena lyxen i stallet med både Anndao och mamma med och sen var även Annelie tömkörningssugen så det blev en grymt produktiv om än lite sen kväll.

Anndao passade på att ta sitt premiäråk på Cindy vilket gick mer än galant. Inte för att jag trodde något annat heller såklart. Men som jag sagt tidigare, Cindy är en häst man vinner. Inte som man tar.

Men som sagt det var verkligen inga konstigheter alls, övningen vi gjort med uppsittningen fungerade utmärkt. Man kan inte bli annat än stolt över båda två faktiskt.

Blev två små springbusar också vilket jag såklart också är lite stolt över och att det inte blev stoppbusar. Börjar helt klart se en positiv trend!

Jag red på Gullis och han känns ju fortsatt väldigt fin, låter kanske lite tradigt för er men jag njuter. Han får öva lite på samling och styrka för att bli ännu bättre.

Leker lite med både ”arbetspiruetter” och tramp. Övergångar, skolor och byten. Mjuk och rörlig och väldigt lydig känns han.

Liten i sin tur fick öva på att gå i tömmar. Det är så lyxigt att ha Annelie för hon är verkligen riktigt duktig på att tömköra. Jag önskar att jag var bättre på det för det är verkligen en så bra träningsform.

Förr om åren har ju Matilda hjälpt mig lite så nu är det tur att vi har fått äran att ha Annelie i våra liv.

Liten tycker att det är lite konstigt med tömmarna men bortsett från det gör hon verkligen ett jätte fint jobb. Och när hon ger efter och slappnar av blir hon verkligen så fin!

Hon får jobba mycket på att trav stort utan att trava fort och lägga sig inåt. Utan hon ska bra och skjuta på.

Så kul att få sitta på en pall i ridhuset och njuta av sin fina häst även om det nu blir ett uns kallt på kvällarna. När ska vi bli av med dom här -10 egentligen?

Jag fick även prova att köra lite men ack så mycket jag har kvar! Annelie gör verkligen grovjobbet och när hon börjar slappna av så fick jag smaka lite på räkmackan.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s