Ur form.

Ibland känner man sig verkligen ur form. Jag försöker att vara duktig och träna ett kort program hemma typ varje dag för att hålla mig ett uns i form och för att känna mig stark men idag var det fasen tungt.

Jag gör 50 repetioner uppdelat i set om 10 av varje med kettlebellen som väger 12 kg, jag gör 30 repetioner i set om 10 med träningsbandet med handtag och till sist 50 repetioner i set om 10 med det andra träningsbandet.

Så absolut inget långt eller avancerat program men bättre än inget.

Tur jag har Paulún som lagar mat åt mig. Och jag menar Superbowl låter ju iallafall nyttigt …

Och sen försöker jag iallafall gå minst ca 3,5 km och då gärna med min viktväst på mig. Den är verkligen grymt smidig och 10 kg är fasen mycket. Man inser snabbt vikten av att hålla sig i form och hur tungt det skulle vara om man vägde 10 kg extra.

Idag var det verkligen tungt både att lyfta lite vikt och jag kände mig även grymt långsam på min promenad. Och då känns det ändå extra bra att jag gick min näst snabbaste tid. Heja mig.

Jag har ju fortfarande inte vågat mig på att jogga utan håller mig till pw… men kanske att när jag utökat sträckan lite mer med västen och fått upp tempot lite till att jag iallafall vågar prova att jogga men då utan väst.

Väldigt skönt dock med ljusare kvällar och bort smält snö. Det är helt klart väldigt mycket enklare att motivera sig.

Absolut att kettlebellen tar lite plats, men det är verkligen ytterst lite, och det finns ju även mindre modeller som är lite lättare. Men banden får verkligen alla rum med hemma så det är ett hett tips från mig till er. Och då kan man ju iallafall göra några repetitioner samtidigt som man kollar på tv om man inte orkar, har tid eller råd att ta sig till ett gym.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s