Hjärngympa.

Tänk att det kan vara så jobbigt för mini hjärnan att bara öva på att rida volter och serpentiner runt hinder, skärmar, vattenmattor och grindar.

Vi har en bana uppställd i ridhuset vilket för Cindy är en så galet bra miljöträning. Och man märker verkligen att hon tänker i massor och blir trött ganska fort. Sen att hästarna har miljoner med vårkänslor och busar dagarna i ända gör kanske inte att orken riktigt finns kvar på kvällarna heller men dumt att klaga på busiga ponies.

Men förutom att orken tryter lite så sköter hon sig väldigt bra och det känns som att vi sakta är på väg tillbaka igen efter vilan. Hon fick ett litet återfall med tvång i söndags men jag tror bara att hon var lite för spänd och då blev det lite pannkaka bara.

Annars har hon verkligen blivit duktig, här om dagen red jag förvänd galopp flera gånger om åt båda hållen. Så himla duktig!

Längtar efter att börja hoppa henne igen och med lite tur kan jag lura med mamma ut i helgen för att vara lite banpersonal 🙂

Bjuder på lite gamla vinterbilder i väntan på nya. Trots att bilderna blir väldigt vackra så är det så skönt att våren äntligen känns som att den är på gång!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s