Håller mig till hoppning.

Igår var det Gullis tur att hoppa lite, bara lågt och markjobb. Fokus på att ha honom avspänd och smooth hela vägen runt banan.

Hoppade fram precis som på Liten i en stor åtta med ett räcke och en oxer. Han var lite spänd första sprången men sen började han kännas väldigt fin så då gick jag över och sluttade runt lite på banan.

Lite spänd en linje men i övrigt kändes han väldigt bra. Avspänd och framme utan att bli stark. Väldigt mjuk och smidig och ja kändes mycket bra!

Så hoppade banan två varv och avslutade med att ta om den linjen som han hoppade lite spänt och då gjorde han det enligt skolboken! Och bjöd till och med på små bocksprång efter ❤️

Idag fortsatte jag med hoppning som tema och då med Cindy istället. Hon har ju inte hoppat uppsuttet sen vilan så vi tog det väldigt basic.

La ner ett litet räcke på diagonalen så det var ca 20 cm och började då att skritta över det för hand. Och sedan gjorde vi det i skritt uppsuttet åt båda håll och även trav uppsuttet åt båda håll.

Gick sedan över i galopp och hoppade då enbart från utgången och hon fortsatte att imponera!

Förutom några tvång i landningen till en början som sedan släppte så avslutade vi med ett lite ”högre” hinder på kanske 70 cm som gon gjorde strålande bra! Så efter det blev det en skritt ute i solen!

Så kul att komma igång igen och det känns som att vilan har gjort henne gott! För generellt var hon väldigt avspänd och duktig idag hela passet och behövde inte titta extra en endaste gång! Stor guldstjärna!!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s