Sleep over.

Hur mysigt är det inte att starta veckan med en sleep over? Kanske bland det bästa, att den sen toppas med lite jordgubbar och moët gör ju lite inte det minsta sämre ❤

Dock fick jag besök av en berusad man som hoppade upp på min loftgång och våldgästade, tack och lov inte i lägenheten men att han 1. klättrade upp från gatan, 2. hoppade in, 3. typ sprang in i mig efter att jag hade hämtat lite grejer i porten var typ så sjukt läskigt. Så hade hjärtklappning halva kvällen så ännu mer skönt med sällskap då än att behöva vara själv. Och med lite tur kommer jag ha Securitas hängande hos mig lite på kvällarna så det känns tryggt. Det farliga livet på landet ni vet.

Men innan mys kommer ju såklart stall som jag och Anndao gjorde tillsammans i ett ändå bra team work får jag säga där hon spolade ben, borstade svansar och manar och tvättade där det behövdes medan jag mockade och gjorde hö. Gick på löpande band.

Vi passade även på att ta ut Cindy en liten sväng för skritt och hjärngympa med banken. Hon tyckte ju dock inte att det var några konstigheter alls utan tog sig an den som en superstar. Tittade en extra gång på det lite större nerhoppet annars som om hon inte hade gjort något annat.

Dock väldigt fascinerad av fåglarna på sjön …

Liten och Gullis reds sen i ridhuset där Gullis hade mig på ryggen utan stigbyglar, för såklart slarvar jag inte med det! Han kändes bra och jag fortsatte jobbet med små volter och red mellan dom öppna vs sluta och sedan lite skolor i galopp och några byten. Han gjorde helt klart ett godkänt jobb!

Anndao red en galet pigg och glad Liten så hon hade lite kämpigt till en början men med mig gapandes i mitten en stund så avslutade dom kalas bra! Liten är verkligen inte lätt när hon blir så i gasen och man glömmer lätt att lägga om benen. Men som sagt Anndao redde ut det lysande och Liten såg väldigt fin ut på slutet!

Morgonen började sedan i strålande sol och en härlig uteritt med Cindy och Elmer. Första gången Cindy fick gå på tur ute faktiskt, hon är ju riden på ängen och på utebanan men jag har hållit mig på inhägnade områden så att säga så detta blev första turen i det fria. Det har ju dessutom inte direkt varit jätte bra underlag för uteritter heller men nu med våren i sikte och mjuka grusvägar kan man inte bli annat än lycklig!

Malin har ju ridit ut henne jätte mycket på skånska slätten så att säga, fast dom bor ju typ i ett skogigt Småland egentligen så hon är ju mer än van så det var ju såklart inga konstigheter alls.

Hon spatserade piggt först hela vägen runt förutom över diket där Elmer fick offra sig och gå först och visa att man överlever.

Super härlig morgon verkligen i strålande sol.

Efter turen var det ju några av aporna som verkligen passade på att njuta av solen, Elmer la sig raklång i gräset/leran och bara njöt. Och Liten ville såklart inte vara sämre men hon har ju lite mer spring i benen så hon la sig inte riktigt lika mycket till rätt som det andra träsktrollet…

Prinsessan som ni ser gillar inte alls att vara skitig så hon håller sig på avstånd med en tuss gräs istället. Tack och lov för renliga hästar!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s