vårstäda.

Måste verkligen ta tag i vårstädningen av hästarna i helgen. Elmer och Liten har fått vårbada så dom är ändå relativt rena men det är Gullis och Cindy kvar som måste få sig varsin omgång av K9 och bli av med ännu lite mer päls och damm innan dom är riktigt representativa.

Insåg även att typ alla utom Liten börjar få en längd på manen likt Rapunzel… var så nära på att ta tag i Bullen igår innan jag insåg att jag var alldeles för sen för att hinna till WC hoppningen. Och bra hoppning vill man inte missa!

Men det måste verkligen bli helgens göra, städa bland lite utrustning, korta ner manar, bada lite hästar, smörja lite och slänga i en tvättmaskin eller två. Dessutom väntar ju årets första terrängträning utomhus också! H U R   L Y C K L I G  B L I R  M A N  I N T E !

Om bara solen bestämmer sig för att visa sig från sin bästa sida så känns det som att det finns potential för en väldigt bra helg!

img_6040

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s