Äntligen!

Årets första terrängträning är äntligen avklarad! Känns som om jag är sist i hela Sverige med att hoppa terräng i år men nu äntligen har även jag hoppat utomhus!

Gullis fick äran att följa med och han är ju sådär bra som bara han kan! Såklart han tittade på graven i coffin men det gör han varje gång. Eller snarare han tittar på alla gravar oavsett när han ska skritthoppa dom trots att han gjort det varenda träning i 10 år nu … apropå mina hästar och finding Dory …

Han ska ju få lite tempo i kroppen igen men lite galoppjobb och någon tävling så är jag övertygad om att han är där sen!

Filmade enbart med filmkameran igår så håll tillgodo efter bevismaterial.

När vi kom hem sen fick Gullis sen äntligen sitt vårbad! Så skönt! Och på måndag åker sandalerna på så snart är vi verkligen mer än redo!

Var så inspirerad när jag kom hem att jag tänkte klart Cindy också vill hoppa lite terräng. Så Anndao och Elmer ställde snällt upp som moraliskt stöd om det skulle behövas.

Vi började turen med en skritt ute i skogen och tog oss över lite läskiga diken innan vi sedan avslutade inne på banan med att hoppa banken upp och ner och avslutningsvis trava genom vattnet.

Cindy var verkligen så himla duktig! Stor guldstjärna till henne och det ska bli så himla roligt att fortsätta utvecklas med henne!

Idag är det Liten som får åka med och rastas! Hoppas dock att hon är lite lugnare efter gårdagens konditionsjobb på galoppbanan för det var mer vilt än tamt att cantra henne igår ….

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s