Manikyr måndag.

Startade veckan med en ledig dag och manikyr för grabbarna. Sommarsandalerna är nu på och vi börjar sakta bli redo för att visa upp oss för första gången i år. Ja jag har ju faktiskt tävlat sen i november. Känns knappt som om jag kommer ihåg hur man gör …

Men snart ska jag väl våga leta upp kavajen och ge mig ut. Hästarna känns ju fina och redo iallafall. Och inte det minsta ringrostiga efter helgens terrängträning. Och då har Gullis inte hoppat ute sen midsommar. Sa det till Kalle, tänk att vi snart ”firar” ett år tillsammans. Dom här sulorna har verkligen inte varit att leka med och sen har jag ju självklart velat ge honom ordentligt med tid i igångsättningen. Genvägar brukar ju på ett eller annat sätt visa sig vara senvägar i slutänden.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s