ett år äldre.

Tänk att den här stjärnan har blivit ett år äldre. I söndags fyllde nämligen Cindy hela 5 år. Födelsedagen tillbringade hon tillsammans med en öppen banan och en felfri runda. Hon blir verkligen bara bättre och bättre, som jag sagt förut så är det ingen idé att stressa med henne och som som ni kan se kommer höjden inte vara ett jätte stort problem …

IMG_7097

Så vi kämpar på med våra små banor en stund till innan vi vågar oss på att hoppa högre, vi ska ju inte ta i så vi kräks heller, det brukar aldrig bygga bra självförtroende hos hästarna. Fortsätter även att skritta fram henne för hand och kliva över hinderna vilket jag tycker funkar fantastiskt bra för just henne, att lägga fokus på att avdramatisera vattenmattor, grindar och skärmar på ett väldigt enkelt sätt.

IMG_6897IMG_6924

Men jag inbillar mig iallafall att det är värt att lägga detta jobb nu ett tag för och denna gång gick jag över 4 av banans 9 hinder, förra gången gick jag över alla utom ett. Denna gången valde jag bara vattenmattorna, detta lilla hinder ovan och räcket med blomlådan under.

IMG_6930IMG_6951IMG_6989

Hoppade fram lite på en stor åtta innehållande tre hinder innan jag sedan hoppade banan tre varv faktiskt. Första varvet på lite skakiga ben för att sedan bara bli bättre och bättre! Är verkligen så nöjd med henne och hennes utveckling! Och längtar redan efter att få hoppa henne igen!

IMG_7001IMG_7012IMG_7031IMG_7044IMG_7065IMG_7092IMG_7106IMG_7123IMG_7142IMG_7148IMG_7154IMG_7163IMG_7168

Passet avslutades sedan med ett härligt vårbad och schamponering med K9, dock har ju denna pimpinetta prinsessa som inte alls velat vara skitig innan lärt sig allt hon kan av resten av cirkusaporna, nämligen träsktrollsmovesen…. Så ja hon var iallafall ren för en lite, liten stund.

IMG_7192IMG_7195

Bjuder här även på sista runda – Som sagt, tycker att hon sköter sig alldeles strålande och snart ska vi nog lyckas hitta någon p&j att åka på innan vi vågar oss på den riktiga världen.

Stort tack till mamma och Mattias som stod bakom varsin kamera ❤

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s