Den där Liten

Liten ville absolut inte vara sämre än lillasyster i söndags så även hon levererade fin hoppning. Jobbade mycket på att ha halsen ute och en najs känsla. och inte låta henne pulla och bli stark för mig. Hon blir ju väldig lätt taggad när det kommer till hoppning då det enligt henne är livets drog. Och då att gå på den där fina balansgången med att ha henne aktiv men inte för i gasen utan fortfarande smooth är inte helt enkel.

IMG_7216

Förutom att hon blev stark för mig två gånger så kändes hon väldigt bra och hoppade väldigt lätt. Nu hoppade jag ju såklart inte jätte högt, (allt är relativt om man jämför med Cindy 😉 ) men hon gav ändå en väldigt enkel och självsäker känsla.

Efter att jag hade hoppat fram så hoppade jag banan två rundor en lite lägre och en 4 hål högre. Och sista rundan är jag väldigt nöjd med även om jag kunde vunnit lite med mark mellan italienska till TIB om man ska vara petig för att fått ännu lite bättre kvalité på TIB. Men som sagt hon känns väldigt laddad och redo inför säsongen så det känns väldigt kul!

Och jag tycker att halsen är fint ute hela tiden och att hon inte ser för loj ut även om hon tassade lite, lite i ettan.

IMG_7230IMG_7238IMG_7267IMG_7293IMG_7327IMG_7350IMG_7367

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s