Hur skulle man annars starta en torsdag?

Älskar verkligen att det är ljust ut. Ridbanan är tinad (sen ett tag) och att man kan starta dagarna med att trimma ute. Det finns nog ingen bättre start på dagen.

Gullis trimmar på och har gått mycket bommar och dressyrjobb nu ett tag. Han har varit lite tjock i benen, jag misstänker att han har ätit en gräshoppa eller något annat olämpligt som såg gott ut så jag har inte velat hoppa honom på en veckan. Känns bara onödigt när han inte är 100%

Dock är han väldigt pigg och fin att rida, ingen temp eller något annat så det är mest att han liknar en klumpfot …

Så just nu är det trim och maskin som gäller gäller för honom så hoppas jag att han snart är på banan igen och rensat ur systemet så att svullnaden går ner. Den går ju ner vid rörelse så jag hoppas att det ska gå fort.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s