Man tar vad man har

Och det man har är mer än bra! Så igår tog vi murdelar och skärmar och byggde upp en coffin tillsammans med vattnet och banken. Blev riktigt bra måste jag säga!

Så vi hade en S-båge med två galoppsprång på alla distanser som började med nerhopp, smalhinder, grav, smalhinder.

Vi började med att hoppa alla delar var för sig och Gullis som må vara mest rutinerad är som alltid mest dramatisk början ska ta sig över graven. Haha. Man kan inte låta bli att tycka att han är lite söt. Om än lite knäpp med tanke på hur stor hinderbank han har i sin lilla hjärna och ändå är så rädd för att skritthoppa en liten grav med blå botten.

Man märkte även att han var lite ringrostig då han inte riktigt var mjuk och smidig att prick smala lådorna på först men det släppte såklart sen och då känns det precis som det ska. Och han följde mig plättlätt.

Anndao fick rida på Liten och gjorde det super bra! Hon är ju lite tittig på grav men Anndao löste det utmärkt och sen är hon ju stensäker på smalhinder så dom löste linjen helt lysande.

Vi vände även på den så vi kom låda, grav, låda, upphopp vilket även det gick lysande!

Även Annie var med oss och tränade vilket var sjukt kul och hon och Quax löste linjen på slutet som om dom aldrig gjort något annat! Såg väldigt enkelt och harmoniskt ut.

Så härliga vänner, sol, fina hästar och terränginspirerad träning. Vad mer kan man önska av livet?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s