På hugget

Cindy är verkligen laddad just nu, vet inte vad hon har ätit för raketbränsle. Både i måndags och igår har jag haft svårt att hoppa upp efter att detta har varit hennes paradgren nu efter allt övande. I måndags tvångade hon ju till och med när jag satt upp.

Igår var hon bara på hugget men höll sig i skinnet, iallafall tills jag började markjobba henne över två pyttesmå hinder. Jobbade mycket över dom så att hon kommer till ett bra avspänt läge och tycker att det är helt okej att det kommer små pinnar i vägen.

Efter att jag hade travat fram i någon form av skentrav, vi skulle kunna säga 10:a på framåtbjudningen så rullade jag sen på en stor 8 över dom två små hindren. Ibland lyckades vi byta galopp, två gånger tänkte hon bocka… Men väldigt många gånger så gjorde hon det iallafall väldigt avspänt vilket var målet!

Avslutade sedan passet med lite förvänd galopp vilket hon gör lysande, vänder över och bibehåller och kan rulla på. Super duktig!

Dom andra aporna fick en dag off igår efter att ha jobbat på väldigt fint i en vecka i sträck nu utan rast och ro.

Men idag är det dags igen, det börjar ju (tro det eller ej) närma sig tävling! Och då vill vi ju vara i en lysande form 🙂

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s