Du soliga lördag.

Vilken gårdag. Fantastiskt väder. Fantastiska hästar. Fantastiska vänner.

Började dagen med galoppbommar för Cindy vilket hon gjorde lysande, hon strålande ikapp med solen.

Efter frukost hemma så bar det sedan va till Botkyrka och Anndao skulle få rida sin första terrängträning på världens bästa Gullis ❤️

Förutom att Gullis råkade tappa Anndao en gång då jag tror att Anndao glömde lite ben. Man må tro att Gullis är världens lättaste terränghäst men ack så är det inte! Han må vara världens absolut bästa men han vill faktiskt att man håller honom i handen när man är ute och promenerar i parken för det är så mycket mysigare än att gå på tu man hand.

Men Anndao var snabbt uppe i sadeln igen och gjorde i det stora hela en helt lysande träning även om det höll på att bli ett extra hinder då Gullis tog över ratten en gång och tänkte ta C hindret ut ur coffin när bara graven skulle hoppas 😉

Dom fick även avsluta med att hoppa stora stocken ut i vattnet och jag tror att båda var mer än nöjda med dagen! Och jag var verkligen stolt över dom båda!

När vi kom hem sen var det min tur att hoppa öppen bana på Liten. Första gången utomhus för i år. Så himla härligt! Och dessutom i t-shirt. Man bara älskart!

Lika så Liten som blev lite i gasen ibland men ändå väldigt fin på hinder och inte det minsta påverkad av fredagens canter när jag, Anndao, Liten och Gullis stod på i 6 vändor på galoppbanan.

Avslutade med en väldigt bra runda som jag är väldigt nöjd med.

Super härligt dag helt enkelt i strålande sol som avslutades med god grillad middag hos Emma och Hasse följt av glass, film och sleep over. Vad mer kan man önska av helgerna just nu?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s