Öppen bana

Hur bra är inte konceptet öppen bana? Älskar’t! Så efter Litens runda i lördags fick jag lite blodad tand och tänkte att söndag, då är dagen jag ska hoppa Cindy utomhus för första gången. Det är även dagen Cindy ska få hoppa murar, skärmar och stora vattnet för första gången.

Såklart hon tyckte att det var bland det läskigaste hon hade gjort så första varvet tog dryga två minuter att ta sig runt. Hon hoppar ju hela tiden men hon stannar lixom till, tittar, hoppar stillastående och sen fortsätter hon. Men den lilla proceduren tar ju en liten stund 😉

Men jag är extremt nöjd med henne och tycker att hon varv nr två sen löser uppgiften på ett alldeles lysande sätt. Då la jag även på två ”nya” hinder och hoppade linje 2 till 3 baklänges och då blir lådorna gråa istället för röda. Och där ser ni på sista hindret vad jag menar med hennes tittighet.

Men som sagt hon ger mig en väldigt utvecklande känsla och nu väntar ju tyvärr någon dags vila men jag längtar redan till nästa gång jag får hoppa henne!

Hon hoppar fortfarande lite väl högt ibland så vi håller oss till lagom höjd så att vi inte behöver ta i så att vi kräks. Så fort hon kommer bli lite mer avspänd så kommer det inte vara några svårigheter alls att höja sen.

Bjuder er även på Litens runda från i lördags. Hon känns som sagt väldigt fin även om hon blir lite stark för mig in i kombinationen och jag kunde ridit lite bättre där. Men tur jag hat saker att fortsätta jobba på 😉

Om ni är sugna på öppen bana så går det att boka denna bana efter överenskommelse och jag kan som sagt varmt rekommendera den för så väl rutinerade som orutinerade hästar. Finns mycket skärmar och mattor och även riktigt ganska stort vatten. Helt perfekt med andra ord. Och bokning sker via Annie på 070-444 36 00

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s