efter träning kommer jogg och därefter vila.

Söndagen tillbringades inte enbart med öppen bana för Cindy utan även Gulle fick jogga på lina med Anndao som koppelförare och Liten fick kämpa på med mig utan stigbyglar i sadeln. Dessa härliga soliga kvällar är verkligen oslagbara! Och att hästarna sen känns super och verkar må som kungar och prinsessor gör ju inte livet sämre.

Måndagen bestod dock av vila för Liten och Gullis för att sedan ta upp träningen igen inför slutet av denna vecka.

Den här veckan ska ju som sagt avslutas med tävling för både mig och Anndao vilket ska bli så galet kul! Jag har ju inte varit ute sen i November sist, helt galet! 6 månader utan tävling, jag tror aldrig jag har haft ett så långt tävlingsuppehåll någonsin. Men ibland behöver man lite tid för träning och landa i livet. Hästarna känns ju som sagt väldigt fina och har hoppat en hel del öppen bana, tränat på för Lasse och både trimmat och konditionstränat hela våren. Sen om jag kan hålla mina nerver i styr återstår att se!

img_9535

Cindy ville dock försäkra sig om att hennes joggingpass på lina skedde i fredags, vilket det gjorde så hon passade glatt på att ta av sig en sko och köra barfota i sommarvärmen. Smart drag där för då fick ju även hon ingå i den kollektiva vilan som skapades.

Man får inte vara dum när man kan vara smart det är helt klart tydligt det!

Men idag är jag sugen på en sommarkväll i sadeln igen, Cindy får dock en extra dag vila innan Uffe kan komma och sätta på skon igen. Men med tanke på hur duktig hon var i hoppningen så är hon helt klart värd det!

Tänk att det också bara är en dag kvar att jobba den här veckan, hur härligt med långhelg! Som jag hoppas kommer fyllas med hästar, vänner, sol, grill och tävling. Lite av det bästa som finns här i livet helt enkelt.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s