Soliga kvällar i canterskrud.

H U R härligt är det inte att få tillbringa en solig tisdagkväll ute på galoppbanan? Och dessutom på pigga och glada hästar.

Värmde hästarna genom skogen och sedan trav ute på grusvägarna innan vi sedan avslutade inne på galoppbanan för 7 vändor canter.

Anndao måste bara lära sig att rida lite fortare och inte bromsa Gullis dom 6 första vändorna 😉

Men hästarna känns som sagt fräscha och planen är att dom ska gå en 1* klass om 1,5 vecka. Det blir första för Gullis på ett år. Helt galet vad länge han har vilat!

Och för Liten blir det på 11 månader då hon gick 1* sist på Strömsholm förra året. Eller hon startade ju flyinge men gick då bra 1/3 av banan efter att ha blivit rädd för en pallisad med grav.

Men vi har hunnit med en hel del canter nu så även om hästarna säkert kommer behöva någon start i kroppen så känns dom väl förberedda.

Dom får ju även gå en lättare canter på söndag på tävlingen så det känns som ett bra upplägg.

Man märker på hästarna att dom inte riktigt vant sig vid den härliga värmen vi fått och dom blir rätt varma och kommer upp i puls ganska snabbt. Jag tycker dock att dessa varma soliga kvällar är helt underbara!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s