Någon gång ska vara den första.

Liten var allt annat än sig själv igår så för första gången på 7 år så skiljdes vi åt ….

Jag låg lite stort på världens minsta hinder. Kramade med benen och hoppade. Problemet var bara att Liten hoppade inte … så jag gled otroligt ograciöst likt en strandad val över hennes hals och la mig på andra sidan. Man kan tydligen inte alltid vara bra på att rida…

En något dammig ryttarinna och spak pony som aldrig någonsin varit med om något likande fortsatte sen passet.

Ramlar man av blir det champagne …

Dock som sagt var hon inte alls sig själv igår. Hon var extremt tittig och det kändes typ som en kamp att ta sig runt en 90 bana … så det var ju såklart inte så kul 😕

Jag hoppas det var att hon inte riktigt är van vid värmen i kombination med att jag hjälpte Anndao med Gullis så jag satt också av två gånger under passet och att det var det som gjorde henne lite obekväm.

Idag blir det fokus helt dedikerat till henne för att se om hon känns bättre. Har försökt tjata på Mathias också att han ska komma förbi en sväng i eftermiddag och slå ett öga på mig. Det hade varit perfekt.

Anndao och Gullis däremot gjorde väldigt bra ifrån sig efter att Anndao hade fått lite snurr i galoppen. Anndao är ju väldigt lugn vilket är väldigt bra men ibland då försvinner trycket och dom bara sävlar runt och hoppas på det bästa.

Men som sagt dom avslutade väldigt bra med två felfria rundor på den öppna banan. Perfekt genrep inför helgen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s