Underbar långhelg

Vädret har mer än levererat den här långhelgen! Solen har strålat från morgon till kväll och livet har tillbringats på balkongen och i stallet med enbart vila och mys!

Efter torsdagens platta fall kom Mathias ut i fredags och tränade mig. Gillar kombon med att ha en ”storebror” som dessutom är pappaledig. Och för övrigt är tränare.

Så det blev hoppning på schemat en dag till och många bra tips, eller ja det vanliga kanske men det tål att upprepas mer än en gång. Håll galoppen, lugnt överliv, handen fram och bara lita på att jag kommer komma fram till hindret.

Mysigt att träffa Lea också. Hon blir ju så stor så snabbt. Nu kan hon ju lixom reda sig själv (vet inte om mamma och pappa håller med).

Avslutade sedan fredagskvällen med att gå ut och cantra Cindy på galoppbanan för första gång. Hon har ju bara varit ute och skrittat på den innan tillsammans med Elmer så idag var det premiär för att både gå själv och i en snabbare gångart.

Kändes som att vi båda uppskattade det och det blev 4 vändor i trav följt av 4 vändor i galopp. Super härlig kväll!

Lördagens spenderades hela fm i stallet där Anndao groomade och gjorde stallet och fixade inför tävlingen medan jag trimmade på alla hästarna. Super lyxigt!

Alla tre, det vill säga Liten, Cindy och Gullis, kändes väldigt fina och gjorde bra pass ifrån sig i värmen.

Dock inga bilder eller filmer så finns inga bevis på att dom faktiskt skötte sig. Måste skaffa mig en fotograf 😉 kan man ju även se från bilderna från tävlingen i söndags 🙈

Däremot så tyckte jag att jag hade fått en lite bonnabränna av pikén så passade på att tillbringa helgen i mitt run&relax linne vilket man kan se och kommer se hela sommaren …

Men som sagt en galet härlig helg och jag hoppas verkligen aldrig att solen kommer försvinna! Älskar livet på balkongen och på en solig ridbana. Och på en solig tävlingsplats inte att förglömma. Och att man dessutom har dom bästa människorna omkring sig ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s